За да продължи да съществува запазен и жизнен съвременният свят, се налага все по-често отделният индивид да полага грижа и мисъл за него. Дори малките и ежедневни действия променят и влияят на света, а отговорните към заобикалящата ги среда хора, стават отговорни възрастни и родители - отговорни работодатели и служители, които със същите тези малки действия и внимание, успяват да променят нещата към по-добро.
Замисляли ли сте се, колко много хартия се използва за да се подсигури информационното съществуване на една фирма. Много, и то нерационално и разхитително. Всеки документ изразходва един лист формат А4, дори написаното да е на 1/3 от листа. Даже да позволява двустранен печат, то почти винаги се отпечатва едностранно. Както и много други подобни, малки неща, които оказва се харчат невъзвратими за природата ресурси.
Е, съвременните информационни достижения, позволяват на днешния бизнес, да започне да променя нещата към по-добро.
Нашата компания - Виртуален Старт, дава възможност за осъществяване на тези малки и ежедневни действия и отговорности в бизнес организацията на фирмите, чрез създаване на система за фактуриране и издаване на търговски документи StartInvoice.
StartInvoice е съвременен WEB продукт, който обезпечава информационно администрацията на фирмите. С него те могат да издават документи на контрагентите си, които са съхранени и достъпни от всяко място посредством Интернет. Могат да намалят разходите си по отпечатването, опаковането, адресирането, транспортирането и съхранението, тъй като това вече не е наложително да се извършва физически. Въведената информация в СтартИнвойс ще е достъпна по всяко време и място. Фирмите ще могат да я използват и обобщават без да разлистват хартия и пресмятат с "елката", само ще трябва да влязат в системата и да поискат СтартИнвойс да им изготви желаните справки. Документите ще се доставят по E-mail и ще се съхраняват само в електронен вид.
Освен че спомага за опазването на природните ресурси, StartInvoice е и изключително удобна, модерна и актуална за днешната бизнес среда програма. Тя намалява разходите и улеснява фирмената администрация при обслужването на клиентите.
StartInvoice е само началото - нашата амбиция е да създадем и разширим продуктовата ни гама чрез създаването и на други WEB базирани търговски и икономически продукти, които да обхванат всички процеси в управлението на фирмите.